TSO en BSO

Tussenschoolse opvang (TSO)

 Vanaf het schooljaar 2023-2024 is onze school overgestapt op een continurooster. Dit betekent dat uw kind op school bij de eigen leerkracht en in de eigen groep de lunch eet.

 

 

 

Buitenschoolse opvang

 

Wij werken samen met twee organisaties voor BSO.

Binnen ons gebouw bestaat de mogelijkheid voor opvang van uw kind van 7.00 - 18.30 uur bij Kinderopvang Partou met wie wij al vanaf 2014 samenwerken.

 

Voorschoolse opvang Zeeparel (vanaf 7.00u)

Voor schooltijd is het mogelijk gebruik te maken van de opvang van Partou.
U kunt uw kind vanaf 7.00u al brengen op de voorschoolse opvang.
Voor meer informatie over de prijs en de tijden neemt u contact op met Partou kinderopvang.


Naschoolse opvang Zeeparel (tot 18.30u)

Tijdens de voor- en naschoolse opvang verblijven de kinderen in eigen ruimten van Partou, die als een soort huiskamers zijn ingericht. Daarnaast biedt Partou tijdens de naschoolse opvang een ruime hoeveelheid activiteiten zoals sport, spel, techniek, of creatieve activiteiten. Meer info op Partou kinderopvang.

 

tel: 015 2611071

 

Sinds schooljaar 2020-2021 werken we ook samen met Zon Kinderopvang uit Den Hoorn; locaties Zon Thuis en Zons in de Polder. Zij halen de kinderen na schooltijd op bij de Schatkaart.

Avonturen beleef je bij Kinderopvang ZON!

ZON! biedt buitengewone kinderopvang op unieke locaties. Bij ZON! kun je lekker buiten ravotten, vies worden in de modder, dansen in de regen en is er aandacht voor alles en iedereen om ons heen.  Iedere dag is een feestje met een uitgebreide keuze aan activiteiten. Zo kun je kennismaken met verschillende sporten, koken, ontdekken, buitenspelen, tuinieren, knuffelen met de dieren en je creatief ontplooien. Kinderen zelf zijn de grootste inspiratiebron van ZON! Het kind staat centraal omdat zij kinderen echt zien en horen. Iedereen mag en kan zijn zoals hij of zij is en kinderparticipatie is een belangrijke basis in hun visie.

ZON! Film https://youtu.be/KUxd2amdRJ8 

 

Benieuwd hoe een middag bij ZON! is? Of wilt u meer informatie over de locatie? U kunt dan mailen of bellen naar:

Locatiemanager van ZON! in de Polder:

Leon van Paassen Leon@kinderopvangzon.nl 06-83949251 

Locatiemanager Bij ZON! Thuis/ZON! Kinderkookcafe/ Scharrelpeuters: Saskia.bodde@kinderopvangzon.nl 06-83940249

www.kinderopvangzon.