TSO en BSO

Tussenschoolse opvang (TSO)

 

De Tussenschoolse Opvang wordt verzorgd door TSO CLUB, de administratie gebeurt met een online administratie-systeem. De coördinatie is in handen van Naima Zalagh, zij is het aanspreekpunt voor ouders. Kijk voor uitgebreide informatie op de ouderpagina van TSO CLUB

 

Heb je vragen over het overblijven, neem dan contact op met Judith via schatkaart@tsoclub.nl. Heb je vragen over de declaraties of betaling, mail dan naar administratie@tsoclub.nl.

 

Voor inloggen en eenmalig registreren ga je naar login.tsoclub.nl. Mocht het inloggen niet lukken of heb je een vraag over het systeem, neem dan contact op met de helpdesk van TSO CLUB via support@tsoclub.nl of bel naar de helpdesk via +31 654 304 663.

 

Buitenschoolse opvang

 

Wij werken samen met twee organisaties voor BSO.

Binnen ons gebouw bestaat de mogelijkheid voor opvang van uw kind van 7.00 - 18.30 uur bij Kinderopvang Partou met wie wij al vanaf 2014 samenwerken.

 

Voorschoolse opvang Zeeparel (vanaf 7.00u)

Voor schooltijd is het mogelijk gebruik te maken van de opvang van Partou.
U kunt uw kind vanaf 7.00u al brengen op de voorschoolse opvang.
Voor meer informatie over de prijs en de tijden neemt u contact op met Partou kinderopvang.


Naschoolse opvang Zeeparel (tot 18.30u)

Tijdens de voor- en naschoolse opvang verblijven de kinderen in eigen ruimten van Partou, die als een soort huiskamers zijn ingericht. Daarnaast biedt Partou tijdens de naschoolse opvang een ruime hoeveelheid activiteiten zoals sport, spel, techniek, of creatieve activiteiten. Meer info op Partou kinderopvang.

 

tel: 015 2611071

 

Sinds schooljaar 2020-2021 werken we ook samen met Zon Kinderopvang uit Den Hoorn; locaties Zon Thuis en Zons in de Polder. Zij halen de kinderen na schooltijd op bij de Schatkaart.

Avonturen beleef je bij Kinderopvang ZON!

ZON! biedt buitengewone kinderopvang op unieke locaties. Bij ZON! kun je lekker buiten ravotten, vies worden in de modder, dansen in de regen en is er aandacht voor alles en iedereen om ons heen.  Iedere dag is een feestje met een uitgebreide keuze aan activiteiten. Zo kun je kennismaken met verschillende sporten, koken, ontdekken, buitenspelen, tuinieren, knuffelen met de dieren en je creatief ontplooien. Kinderen zelf zijn de grootste inspiratiebron van ZON! Het kind staat centraal omdat zij kinderen echt zien en horen. Iedereen mag en kan zijn zoals hij of zij is en kinderparticipatie is een belangrijke basis in hun visie.

ZON! Film https://youtu.be/KUxd2amdRJ8 

 

Benieuwd hoe een middag bij ZON! is? Of wilt u meer informatie over de locatie? U kunt dan mailen of bellen naar:

Locatiemanager van ZON! in de Polder:

Leon van Paassen Leon@kinderopvangzon.nl 06-83949251 

Locatiemanager Bij ZON! Thuis/ZON! Kinderkookcafe/ Scharrelpeuters: Saskia.bodde@kinderopvangzon.nl 06-83940249

www.kinderopvangzon.