Aanmelden

Kom kijken en proef de sfeer!

Het inschrijven van leerlingen vindt plaats via de schoolleider. U bent van harte welkom om eens te komen kijken in de school. U kunt een afspraak voor een rondleiding maken met de directeur: directie@deschatkaartdelft.nl. Als u de directie mailt, zal er zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden voor een afspraak.

 

Een inschrijving is in eerste instantie een aanmelding. Als uw kind 3 jaar is, wordt er een afspraak gemaakt voor een gesprek. Pas dan wordt bekeken of de aanmelding daadwerkelijk een inschrijving wordt.

 

Om alvast een beetje aan de school te wennen, mogen kinderen in de dagen voorafgaand aan hun vierde verjaardag een aantal dagdelen komen wennen.

Zes weken voordat uw kind start op de Schatkaart ontvangt u een link om een Social Schools-account aan te maken. Via de Social Schools-app kunt u gemakkelijk en vlot communiceren met de school.

 

Als u gaat verhuizen en u wilt geen gebruik meer maken van uw plekje op de Schatkaart, verzoeken wij u om ons daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen