Schoolgebouw en locatie

Het Kristal

Een stukje historie over het betrekken van het gebouw:

Op 15 augustus 2011 zijn we ons eerste schooljaar in het nieuwe gebouw gestart. Aan de gevel hangt een mooi bord van "Het Kristal". De borden van de verschillende gebruikers geven de gevel kleur.

Het gebouw is prachtig, zeker de mooie licht koepel met een prachtig, speciaal ontworpen gedicht in de ronding. De gymzaal is blikvanger van de buitenkant, maar zeker ook de binnenkant is mooi en plezierig in gebruik.

De wijk

De Schatkaart ligt in de Harnaschpolder. Dit is een nieuwbouwwijk in de ronding van de verlengde A4. De eerste huizen zijn opgeleverd in mei 2010.

De kinderen

Het percentage kinderen dat van buiten de wijk Harnaschpolder speciaal naar de school komt, is de afgelopen jaren gegroeid van 15,9% in 2015 naar 25,3% in 2018. Deze kinderen wonen o.a. in Rijswijk, Den Haag en Den Hoorn.